کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
مهمترین عامل در تفاوت قیمت بین کامپوزیتهای ونیر، کیفیت مواداولیه و برند آن است.
اما اگر به دنبال دوام و نتایج پایدار هستید، لمینت یا ارتودنسی انتخاب بهتری خواهد بود. مشاوره با دندانپزشک متخصص میتواند به شما در انتخاب بهترین روش کمک کند.
کامپوزیت دندان نه تنها ظاهر دندان را بهبود میبخشد، بلکه مشکلاتی مانند ترک، شکستگیهای کوچک، فاصلههای کم بین دندانها و تغییر رنگ دندان را نیز اصلاح میکند.
رعایت توصیههای دندانپزشک در مورد نحوه مراقبت از کامپوزیت دندان و رعایت بهداشت دهان و دندان موجب افزایش دوام و ماندگاری کامپوزیت میشود.
این ویزیتها به پزشک اجازه میدهند تا ماندگاری و سلامت ترمیم را ارزیابی کرده و در صورت لزوم ترمیمات لازم را انجام دهد.
سپس، دندانپزشک از یک پالت رنگبندی برای انتخاب رنگ با تناژ مناسب پرکننده کامپوزیت استفاده میکند. حتی در برخی موارد، برای سطوح داخلی و خارجی دندان، ممکن است تن رنگهای مختلفی از کامپوزیت انتخاب شود تا ترمیم به شکلی طبیعیتر انجام شود. بعد از انتخاب رنگ مراحل کامپوزیت دندان عبارتند از:
در صورت عدم رعایت بهداشت دهان، پوسیدگی دندان ممکن است رخ دهد.
علاوه بر این، اگر ذرات غذا بین کامپوزیت و دندان حبس شوند، باکتری ها در دندان رشد می کنند و خطر پوسیدگی دندان را افزایش می دهند. بنابراین برای کاهش احتمال پوسیدگی دندان باید شرایط کامپوزیت دندان بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید و به طور مرتب به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید تا پزشک شما دندان های کامپوزیت شده و وضعیت لثه هایتان را بررسی کند.
هنگامی که دندانپزشک شما حفرهای در دندانهایتان تشخیص میدهد، ابتدا پوسیدگی را از دندان حذف میکند. سپس از یک ماده پرکننده برای پوشاندن یا پر کردن فضایی که مواد پوسیده شده بودند، استفاده میکند.
این کامپوزیتها برای ترمیم دندانهای جلویی و مواردی که نیاز به زیبایی بالا دارند، استفاده میشوند.
یکی از مزایای برجسته کامپوزیت دندان، تنوع رنگهای آن است که امکان تطابق با رنگ طبیعی دندانهای هر بیمار را فراهم میکند.
کامپوزیت ونیر یکی از انواع روکش های دندانی است که رنگ بسیار مناسبی داشته و ظاهری مناسبی به دندان ها میدهد و در دندانپزشکی زیبایی نیز استفاده می شود.
طول عمر کامپوزیت دندان، به مراقبت شما و کیفیت مواد استفاده شده بستگی دارد.
ونیر کامپوزیت بهویژه برای ترمیم دندانهای جلویی کاربرد دارد و از نظر عبوردهی نور، پولیشپذیری و رنگپذیری با ونیرهای سرامیکی متفاوت است.